Maler Herlev

Søger du en kvalitetsbevidst maler i Herlev til at friske dit hjem eller kontor op? 

Så kan jeg med garanti hjælpe dig.

Din lokale maler i Herlev

Jeg kan som din fortrukne maler i Herlev og omegn, hjælpe dig med maleropgaver, store som små.

Jeg har været i branchen i mere end 35 år, og har arbejdet som selvstændig i mere end 20 år.

Med mere end 35 års erfaring er du sikker på, vi udfører korrekt arbejde i høj kvalitet. Som dit malerfirma i Herlev gør vi kun brug af kvalitets materialer, da vores holdning er, at gode materialer, er med til at skabe gode resultater. Som din foretrukne maler, tænker vi på klimaet for den enkelte kundes sundhed, da det ligger os meget på sinde. Derfor arbejder vi på at anvende miljø- og allergivenlige produkter.

Når jeg tager ud til dig, arbejder jeg selvfølgelig grundigt og effektivt, så du får et flot og holdbart resultat. Jeg lever af tilfredse kunder og går derfor altid den ekstra mil for en glad kunde.

Som maler er det vigtigt for mig at holde en god kontakt til mine kunder, så jeg er 100% sikker på at dine ønsker bliver opfyldt.

Så skal du bruge en dygtig maler i Herlev, er du velkommen til at kontakte mig på telefon: +45 26 73 57 35 eller sende mig en mail på: malerfirmaetworm@gmail.com.

Få et maler-tilbud


  Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

  Malerarbejde for private og erhverv

  Der findes stort set ikke en maleropgave, som jeg før har stiftet bekendtskab med. Har du en større maleropgave, eller søger du blot en dygtig maler til erhverv? Så er du kommet til det rette sted.

  Har vi indsigt i alle detaljer, er du sikker på er du at du vil få et tilfredsstillende resultat. Vores alsidige forståelse for opgaverne gør at vi til præcision kan give dig den bedste rådgivning og hjælpe dig med dine ideer, uanset opgavens størrelse. Når du bruger os som din lokale maler i Herlev til dit projekt, søger vi for at den helt rigtige pris til din opgave. Du vil altid få et professionelt resultat, som vil være til stor glæde de mange næste år. 

  Selvom Malerfirmaet Worm er et enmandsfirma, så står jeg klar til at håndtere opgaver for både virksomheder, private og boligselskaber.

  Jeg har et tæt sammenarbejde med flere underentreprenører, hvilket gør, at jeg kan løse maleropgaver i alle størrelser. Vælger du mig til din maleropgave, kan du forvente en god service og stærk kundekontakt.

  Jeg kan bl.a. hjælpe med:

  Kunden er altid i centrum

  Er du tvivl om dine muligheder, eller ønsker du blot professionel rådgivning til dit projekt, så er jeg naturligvis klar til at vejlede dig imod det bedst mulige resultat. Jeg prioriterer altid mine kunders behov, og føler ikke at mit arbejde er gjort før du er tilfreds. 

  For at vi kan give dig den bedst mulig rådgivning om valg af maling, farver og vedligeholdelse, er det en vigtig faktor at vi får besigtiget din opgave. For os som din maler i Herlev er det vigtigt at kigge på selv de mindste detaljer i dit projekt. Det gør vi for at kunne udføre et effektivt stykke malerarbejde.

  Gennem en stærk dialog med dig, vil jeg altid bestræbe mig efter at få dine ønsker opfyldt og samtidig levere kvalitets malerarbejde, som holder mange år ud i fremtiden.

  Hent et uforpligtende tilbud på en maler i Herlev

  Hvis du står og mangler hjælp til en maleropgave i Herlev eller omegn, så tøv ikke.

  Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud dit projekt. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon: +45 26 73 57 35 eller skrive en mail til mig på: malerfirmaetworm@gmail.com.

  Så vil jeg vende tilbage med en god pris på dit projekt.