Maler Herlev

Søger du en kvalitetsbevidst maler i Herlev til at friske dit hjem eller kontor op? Så kan jeg med garanti hjælpe dig.

Få et maler-tilbud


  Din lokale maler i Herlev

  Jeg kan som din fortrukne maler i Herlev og omegn, hjælpe dig med maleropgaver, store som små.

  Jeg har været i branchen i mere end 35 år, og har arbejdet som selvstændig i mere end 20 år.

  Med mere end 35 års erfaring er du sikker på, vi udfører korrekt arbejde i høj kvalitet. Som dit malerfirma i Herlev gør vi kun brug af kvalitets materialer, da vores holdning er, at gode materialer, er med til at skabe gode resultater. Som din foretrukne maler, tænker vi på klimaet for den enkelte kundes sundhed, da det ligger os meget på sinde. Derfor arbejder vi på at anvende miljø- og allergivenlige produkter.

  Når jeg tager ud til dig, arbejder jeg selvfølgelig grundigt og effektivt, så du får et flot og holdbart resultat. Jeg lever af tilfredse kunder og går derfor altid den ekstra mil for en glad kunde.

  Som maler er det vigtigt for mig at holde en god kontakt til mine kunder, så jeg er 100% sikker på at dine ønsker bliver opfyldt.

  Så skal du bruge en dygtig maler i Herlev, er du velkommen til at kontakte mig på telefon: +45 26 73 57 35 eller sende mig en mail på: malerfirmaetworm@gmail.com.

  Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

  Malerarbejde for private og erhverv

  Der findes stort set ikke en maleropgave, som jeg før har stiftet bekendtskab med. Har du en større maleropgave, eller søger du blot en dygtig maler til erhverv? Så er du kommet til det rette sted.

  Har vi indsigt i alle detaljer, er du sikker på er du at du vil få et tilfredsstillende resultat. Vores alsidige forståelse for opgaverne gør at vi til præcision kan give dig den bedste rådgivning og hjælpe dig med dine ideer, uanset opgavens størrelse. Når du bruger os som din lokale maler i Herlev til dit projekt, søger vi for at den helt rigtige pris til din opgave. Du vil altid få et professionelt resultat, som vil være til stor glæde de mange næste år. 

  Selvom Malerfirmaet Worm er et enmandsfirma, så står jeg klar til at håndtere opgaver for både virksomheder, private og boligselskaber.

  Jeg har et tæt sammenarbejde med flere underentreprenører, hvilket gør, at jeg kan løse maleropgaver i alle størrelser. Vælger du mig til din maleropgave, kan du forvente en god service og stærk kundekontakt.

  Jeg kan bl.a. hjælpe med:

  Kunden er altid i centrum

  Er du tvivl om dine muligheder, eller ønsker du blot professionel rådgivning til dit projekt, så er jeg naturligvis klar til at vejlede dig imod det bedst mulige resultat. Jeg prioriterer altid mine kunders behov, og føler ikke at mit arbejde er gjort før du er tilfreds. 

  For at vi kan give dig den bedst mulig rådgivning om valg af maling, farver og vedligeholdelse, er det en vigtig faktor at vi får besigtiget din opgave. For os som din maler i Herlev er det vigtigt at kigge på selv de mindste detaljer i dit projekt. Det gør vi for at kunne udføre et effektivt stykke malerarbejde.

  Gennem en stærk dialog med dig, vil jeg altid bestræbe mig efter at få dine ønsker opfyldt og samtidig levere kvalitets malerarbejde, som holder mange år ud i fremtiden.

  Hent et uforpligtende tilbud på en maler i Herlev

  Hvis du står og mangler hjælp til en maleropgave i Herlev eller omegn, så tøv ikke.

  Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud dit projekt. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon: +45 26 73 57 35 eller skrive en mail til mig på: malerfirmaetworm@gmail.com.

  Så vil jeg vende tilbage med en god pris på dit projekt. 

  Maleropgaver i alle størrelser: din pålidelige partner i Herlev

  Priser på malerarbejde

  Prisen på en maler i Herlev afhænger meget af opgavens omfang, men også af mange andre ting.
   
  Generelt set kan priserne på malerarbejde variere baseret på følgende faktorer:
   
  1. Opgavens omfang:
   Jo større og mere kompleks opgaven er, desto højere kan prisen være. For eksempel kan maling af et enkelt rum være billigere end maling af hele huset.
  2. Overfladetype:
   Prisen kan variere afhængigt af den type overflade, der skal males. Maling af vægge og lofter kan være mere omkostningstungt end maling af træværk eller døre og vinduer.
  3. Forberedelse og reparation:
   Hvis der er behov for spartelarbejde eller reparation af skader på overfladerne, kan det påvirke prisen. Jo mere forberedelse og reparation der er nødvendig, desto højere kan prisen være.
  4. Kvaliteten af malingen:
   Højere kvalitetsmaling kan være dyrere, men det kan også give et bedre og mere holdbart resultat.
   
  Det er vigtigt at få en individuel vurdering af din opgave for at få en nøjagtig pris. Jeg står altid klar til at give råd og vejledning til dit malerprojekt, uanset hvilket rum i huset der er tale om.
   
  Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende gratis tilbud baseret på dine specifikke malerbehov.

  Forskellige maleropgaver i Herlev

  Jeg kan varetage en bred vifte af både standart og mere avanceret malerarbejde, med mine 30 års erfaring findes der ikke den maleropgave jeg ikke kan håndtere.
  Skal du have et overblik over de mest almindelige maleropgaver jeg varetager i 
  Herlev, kan du tage et kig her under:
   
  Maling i forbindelse med renoveringer
  Maling i forbindelse med flytning eller indflytning

  De forberedende og klargørings opgaver

  Dette er blot et udpluk af, hvilke arbejdsopgaver jeg varetager, med mine mange års erfaring har jeg ekspertise til lige den maleropgave du skulle stå med.
   
  Uanset hvilket malerarbejde du har brug for, kan du stole på mig til at levere professionelle resultater, hvor både kvaliteten på materialer og den endelige finish står skarpt.

  Maler med fokus på godt samarbejde

  Jeg er en maler med fokus på godt samarbejde fra start til slutningen af projektet.
  Jeg lytter til dine ønsker, holder dig opdateret og skaber en behagelig arbejdsoplevelse.
  Tag endelig kontakt til mig på enten tlf. eller mail, jeg garanterer et godt og professionelt samarbejde.