Malerarbejde

Få et maler-tilbud


  Malerarbejde hos Malerfirmaet Worm

  Hos Malerfirmaet Worm tilbyder jeg som erfaren maler, hjælp til mange forskellige typer opgaver og løsninger, inden for malerarbejde. Jeg forsøger altid efter bedste evne at matche dine ønsker og behov med en professionel løsning på din maleropgave. På den måde finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning, som du kan glæde dig over mange år frem.

  Jeg har mere end 35 års erfaring som maler, hvilket gør at jeg har udviklet stor ekspertise inden for malerarbejde. Derfor er jeg i stand til at levere professionelle løsninger til dig. Jeg er meget grundig i mit arbejde og sætter stor pris på god kommunikation. På denne måde sikrer vi os de bedste vilkår for at skabe et tilfredsstillende resultat.

  Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

  Typer af malerarbejde

  Jeg tilbyder mange forskellige løsninger. Jeg tilbyder blandt andet min hjælp i forbindelse med:

  Jeg tilbyder gerne min ekspertise inden for malerfaget ved de fleste opgaver. Både ved indendørs og udendørs samt store og små opgaver. Jeg har stor erfaring, som sikrer dig et godt resultat.

  Hvad koster malerarbejde pr m2?

  Priser på malerarbejde kan være svære at give et præcist bud på, uden at kende til hele opgavens omfang. Der er mange faktorer, som spiller ind, når jeg skal afgive en pris på en opgave. Dette er blandt andet opgavens omfang – altså hvad der skal males, hvor mange kvadratmeter, der skal males etc. Derudover spiller det også en rolle hvilken type overflade, der skal males og hvad der skal males med, da maling også kan variere meget i pris. Derfor er det min klare anbefaling at kontakte mig, så vi kan snakke om specifikationerne på opgaven og jeg på den måde bedre kan give dig en kvalificeret og fornuftig pris på malerarbejdet.

  Når jeg afgiver dig et tilbud på opgaven er dette uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe tilbage til mig eller skrive til mig, hvis der efter vores samtale dukker nogle spørgsmål op angående enten tilbuddet i sig selv, nogle ekstra forhold til opgaven eller andet.

  Jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, da jeg går op i at udføre et ordentlig stykke arbejde for dig.

  Malerarbejde til private og erhverv

  Jeg tilbyder professionel rådgivning og min ekspertise til både private og til erhverv samt boligselskaber. Derudover samarbejder jeg gerne med andre faggrupper, når malerarbejdet er i et større omfang, hvor der er behov for dette.

  Jeg er gerne fleksibel i mine løsninger, så vi sammen bedst muligt kan finde den løsning, som passer til dig og dine behov, hvad end du har brug for at få malet din private bolig, til en boligforening eller til en virksomhed.

  Hvis du ønsker at høre mere om hvad jeg kan tilbyde af malerarbejde til private og erhverv, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon: 26 73 57 35 eller skrive til mig på mail: Malerfirmaetworm@gmail.com. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

  Forskellige typer af renoveringer og totalistandsættelse

  Et af mine primære områder inden for malerarbejde er i forbindelse med renovering og totalistandsættelse. Hvad end dit badeværelse, dit køkken eller noget helt tredje trænger til en kærlig hånd og en gennemgående renovering, så kan jeg hjælpe dig. Jeg står klar til at udføre malerarbejdet, så du kan få et professionelt resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

  Angående facaderenovering kan du hos Malerfirmaet Worm forvente en langtidsholdbar løsning uden krakelering og afskalning. Jeg sørger for den rette type maling, som sikrer dig det bedste resultat i mange år frem. Det er vigtigt at man vælger en type maling, som kan modstå vind og vejr samt sving i temperaturen, som vi jo oplever i det danske klima.

  Hvad end du skal i gang eller hjælpes videre med et udvendigt malerprojekt, så kan jeg tilbyde min hjælp med alt fra behandlede til ubehandlede overflader samt sikre at du foretager det rigtige valg af materialer.

  Malerarbejde i hjemmet

  Når du skal have udført malerarbejde i hjemmet, er der nogle ting, du meget gerne må forberede før jeg ankommer. Hvis du forbereder disse ting, kan jeg hurtigere komme i gang med selve malerarbejdet.

  1. Det rum, der skal males skal tømmes for møbler, gulvtæpper etc. Så meget inventar, som du kan flytte ud af rummet desto bedre. Dette gør det nemmere for mig at komme til, så jeg hurtigt kan komme i gang med det aftalte arbejde. Her skal det forstås som at hvis det blot er en dør i rummet der skal males, skal de omkringstående møbler fjernes – men ikke nødvendigvis alt i rummet. Hvis væggene skal males, skal alle møbler etc. være flyttet væk fra væggene.

  2. Huller i væggen og andre skader skal udbedres før jeg kan påbegynde malerarbejdet. Dette står jeg gerne for, så det ikke er en hovedpine, du skal stå med.

  Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan få afklaret det du er i tvivl om.

  Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

  Håndværkerfradrag på malerarbejde

  Vidste du at det er muligt at få håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde?

  Hvis du ønsker udvendigt malerarbejde såsom facaderenovering eller lignende, så er det muligt at få håndværkerfradrag til dette. Da jeg har arbejdet i malerbranchen i mange år, har jeg stået for mange forskellige alsidige opgaver gennem årene.

  Det er kun muligt at få håndværkerfradrag til maleropgaven udvendigt. Hvis du ønsker at få udført en opgave udvendigt er dette en fordel. Udvendigt malerarbejde kan f.eks. være:

  Hvis du er i tvivl om hvorvidt det arbejde du har i tankerne, er dækket af håndværkerfradraget, så er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan få afklaret dette.

  Professionel rådgivning og vejledning

  Hvis du står og har brug for hjælp med traditionelt malerarbejde, kan jeg tilbyde professionelle råd og vejledning. Jeg ved, at det kan være svært at vælge den helt rigtige farve til det pågældende rum og beslutte hvilken farve, som giver det udtryk, du ønsker at skabe.

  Som erfaren maler, har jeg stået i denne situation mange gange før. Derfor hjælper jeg dig gerne, med at finde frem til det udtryk, som du ønsker at skabe. Jeg kan vejlede i forhold til farver og andre detaljer, som kan have stor betydning for det endelige resultat og det samlede udtryk.

  Malerfirma med stor erfaring

  Malerfirmaet Worm er dit lokale malerfirma i Nordsjælland. Jeg har arbejdet i malerbranchen i mere end 35 år og har derfor stor brancheerfaring. Siden år 2000 har jeg arbejdet som selvstændig, hvor min brede og alsidige erfaring er kommet mine kunder til gode.

  Som maler bestræber jeg mig på at levere et 100% tilfredsstillende arbejde til mine kunder. Jeg bestræber mig på, at mit arbejde udføres grundigt og med materialer af høj kvalitet. For mig er det vigtigt at have en god kommunikation og et godt samarbejde med mine kunder. Når samarbejdet spiller og vi igennem god kommunikation får fremhævet dine ønsker og får disse til at gå op i en højere enhed, opnår vi et godt resultat.

  Min mission er at forene dine ønsker og behov med hvad der er praktisk muligt.

  Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Hvis du har uafklarede spørgsmål angående mine ydelser, arbejdsmetoder eller lignende, så kan vi få afklaret disse. Derudover afgiver jeg gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Du har mulighed for at kontakte mig på telefon: 26 73 57 35 eller sende en mail til mig på: malerfirmaetworm@gmail.com. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan få skabt et flot resultat på din maleropgave.