Profil

Få et maler-tilbud


  Professionel maler med 20 års erfaring

  Malerfirmaet Worm ApS er et enkeltmands malerfirma med mere end 30 års erfaring i branchen, og med 20 års erfaring som selvstændig. Virksomheden er beliggende i Veksø på Sjælland, men har hovedsageligt kunder i København, Stenløse, Ballerup og Frederikssund. Der køres dog gerne rundt på hele Sjælland.

  Virksomheden står klar til at fikse opgaver for både virksomheder, private og boligselskaber, og selvom der er tale om et enmandsfirma, står Malerfirmaet Worm klar til at fikse både store som små opgaver.

  MALERFORRETNING MED KUNDERNE I FOKUS​

  Hos Malerfirmaet Worm er kunden altid i centrum, og der fokuseres altid på at kunderne er glade, og at deres krav og ønsker imødekommes gennem kvalitetsarbejde og god service.

  Derudover er der mange tilbagevendende kunder, som har haft gode oplevelser, og dermed søger tilbage til Malerfirmaet Worm næste gang, de igen har brug for en professionel maler, der formår at lytte og imødekomme konkrete ønsker til malerarbejdet.

  Personlig kontakt og dialog

  Jeg ligger stor vægt på den personlige kontakt med kunderne, og det er vigtigt for mig, at der er grundig dialog forud for opgaverne, så jeg sammen med dig som kunde kan finde frem til den bedste løsning. Derudover betyder det meget for mig at levere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som du kan være tilfreds med. Hver eneste gang.

  Kontakt mig for en professionel maler

  Tag endelig kontakt på telefonen, hvis du ligger inde med spørgsmål, eller hvis du står og mangler en professionel maler, der har dine konkrete behov og ønsker i fokus lige fra projektets begrundelse og helt til det færdige resultat.

  Få professionel rådgivning

  Jeg står altid klar til at komme med professionelle råd eller vejledning i forhold til diverse malerprojekter, og jeg afgiver gerne et gratis uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.