Maler Roskilde

Befinder du i nærheden af Roskilde, og overvejer du at få malet? Så er Malerfirmaet Worm det helt rigtige for dig. Jeg hjælper dig med lige det, du har brug for.

Dit lokale malerfirma i Roskilde

Malerfirmaet Worm er din lokale maler i Roskilde med mere end 35 års erfaring i branchen. Jeg har udført mange forskellige maleropgaver gennem årene, og jeg har et mål om at levere langtidsholdbare resultater.
 
Uanset om der er tale om store eller små opgaver, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg maler både for private, virksomheder og boligselskaber, og mit mål er at være din fortrukne maler i Roskilde.
 
Høj kundetilfredshed er utrolig vigtigt for Malerfirmaet Worm, og derfor lægges særligt vægt på:
 • Nøjagtighed
 • Effektivitet
 • Konkurrencemæssige priser 
 
Jeg står klar til at hjælpe dig med lige den maleropgaver, du har brug for. Jeg hjælper dig bl.a. med renovering, totalistandsættelse, flyttelejlighed, maling af vinduer og døre og meget mere. Du skal endelig bare kontakte mig, og så sidder jeg klar til at hjælpe dig.
 

Få et maler-tilbud


  Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

  kunder i centrum

  Min første prioritet er altid mine kunder. Jeg lægger stor vægt på kommunikation gennem hele malerprocessen, så jeg bedst muligt kan imødekomme dine ønsker og behov. Sammen kommer vi frem til den bedste løsning for dig!
   
  Malerfirmaet Worm er et firma, som fokuserer på præcision og nøjagtighed, og så garanterer jeg et malerarbejde i topkvalitet til fornuftige priser.

  Skab den helt rette stemning

  Mine mange års erfaring, har givet mig stor ekspertise inden for malerbranchen, hvilket giver mig mulighed for at hjælpe, rådgive og vejlede dig.
   
  Når du skal vælge farve, som du ønsker at få malet, er det en god ide at have en grundlæggende forståelse for, hvordan farver påvirker os.
   
  Farver er med til at skabe en bestemt stemning i rummet, og de er ligeledes med til ændre folks adfærd. Jeg vil derfor anbefale, at du tænker over rummets formål, og hvilken stemning du ønsker at skabe i de forskellige rum.
   
  Det er ligeledes en god ide at forholde sig til varme eller kolde farver. Ønsker du en hyggelig, rolig og afslappet stemning, så anbefaler jeg, at du vælger en varmere farvenuance. Dette vil typisk være i rum som stuen eller i soveværelset. Er der derimod tale om et rum som et kontor, vil jeg anbefale køligere farvenuancer, da det er med til at styrke koncentrationen. 

  Skab din ønskede stil og udtryk

  Udover at farver giver en bestemt stemning, vil farver også være med til at skabe din ønskede stil og udtryk.

  Er du til den minimalistiske stil, så vil den hvide farve passe godt. Dertil vil lyse rum være med til at give dig mere energi. Er du derimod interesseret i at skabe en mere rustik stil, så anbefaler jeg de lidt mørkere nuancer.

  Hos maler Roskilde vil dine ønsker og behov altid være i første prioritet, så jo tydeligere du er omkring dine ønsker desto bedre. Du er meget velkommen til at kontakte din lokale maler i Roskilde, og så finder vi sammen den bedste løsning, som passer til din ønskede stemning, udtryk og stil. 

  Kontakt din lokale maler i Roskilde

  Befinder du dig i nærheden af Roskilde, og står du og mangler en maler, så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale maler i Roskilde. Du kan mig kontakte på: +45 26 73 57 35. Du er også meget velkommen til at sende en mail på: malerfirmaetworm@gmail.com. Kontakt mig allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.